Συνεταιρισμός Γνωρίστε την Ομάδα μας

Α.Σ.Ε. Σκάλας Ομάδα Παραγωγών

Στην καρδιά της Μεσογείου πλάι στις όχθες του ποταμού Ευρώτα εκεί όπου οι Σπάρτιατες πολεμιστές εκπαιδεύονταν τα μέλη του ΑΣΕ ΣΚΑΛΑΣ καλλιεργούν τα μοναδικής ποιότητας εσπεριδοειδή τους.

Αποστολή:
Όλες οι δραστηριότητες που σκοπό έχουν τη βελτίωση οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου όπου δραστηριοποιείται ο συνεταιρισμός καθώς και τα μέλη του.

Όραμα:
Η διάδοση και εμπορία των εσπεριδοειδών και κυρίως της Valencia σε κάθε γωνιά της γης στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ζωής του τόπου καθώς και τωμ κατοίκων.

Η ομάδα/Οι συνεταιριστές
Ο ΑΣΕ Σκάλας απαρτίζεται απο 7μελές διοικητικό συμβούλιο το οποίο εκλέγεται απο τη Γενική Συνέλευση και ελέγχεται με το εποπτικό συμβούλιο. Αριθμεί 1920 μέλη και απασχολεί με την περίοδο.

farmer-1.png

1920

Μέλη - Παραγωγοί

production.png

25000

Στρέμματα Εσπεριδοειδών

prod.png

24000

Κιλά Συσκευασίας ανά Ώρα

factory.png

4160

τ.μ. Υπερσύγχρονων Εγκαταστάσεων Τυποποίησης

Α.Σ.Ε. Σκάλας Ομάδα Παραγωγών

Σκοποί:
Βασικός στόχος της Ομάδας μας είναι η μεγιστοποίηση των ωφελειών καθώς και μείωση του κόστος τόσο για τα μέλη μας όσο και κυρίως για τους καταναλωτές.
Ο συνεταιρισμός εργάζεται επίσης για την βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μέσα από στοχευμένες δράσεις που αναβαθμίζουν την παραγωγική διαδικασία και προσφέρουν ασφαλή προϊόντα στην κοινωνία.

Εγκαταστάσεις
Ο ΑΣΕ Σκάλας διαθέτει ιδιόκτητο οικοπέδο 80 στρεμάτων επί της εθνικής οδού Σπάρτης-Μονεμβασιάς εντός του έχουν ανεγερθεί το υπερσύγχρονο τυποποιητήριο/διαλογητήτριο 4,160τμ με ψυκτικούς χώρους 800τμ
χωριτηκότητας 500 τόνων καθώς και οργανωμένο χωρείο πλήρως εξοπλισμένο για εδαφολογικές αναλύσεις και αναλύσεις οργανοληπτικών στοιχείων των προιόντων.

JUICE1.png